Μαθαίνουμε στο σπίτι: Η νέα ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

εξ αποστάσεως εκπαίδευση δημοτικό γυμνάσιο λύκειο πανεπιστήμιο


Το Υπουργείο Παιδείας με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού έβαλε σε λειτουργία τη νέα του ιστοσελίδα με όνομα Μαθαίνουμε στο Σπιτι. Αυτή στοχεύει την εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών όλων των ηλικιών και την διατήρηση της επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών.

Σε αυτή θα βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση όλων των βαθμίδων του εκπαιδευτικού συστήματος. Υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες για Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΙΕΚ ακόμη και Πανεπιστήμιο. Σε αυτές κάθε μαθητής ή σπουδαστής θα βρεί πληροφορίες για το πως λειτουργεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση για την περίπτωσή του. Παράλληλα στην ιστοσελίδα θα βρείτε συνδέσμους για όλα τα προγράμματα και εργαλεία που θα χρειαστεί κανείς για να συνδεθεί σε εξ αποστάσεως μαθήματα.

Τέλος, εκεί θα βρείτε και άρθρα και ανακοινώσεις με όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τις αλλαγές που γίνονται στο σχολικό πρόγραμμα εξαιτίας της πανδημίας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: mathainoumestospiti.gov.gr

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram