Be My Eyes - Γίνε εθελοντής μέσα από το κινητό σου για βοήθεια σε άτομα με προβλήματα όρασης


εθελοντισμός μέσω εφαρμογής

Ποιος είπε ότι τα smartphones και η τεχνολογία δεν μπορούν να βοηθήσουν άτομα με διάφορα προβλήματα υγείας; Το Be My Eyes είναι μια δωρεάν εφαρμογή μέσω της οποίας μπορεί ο καθένας να βοηθήσει άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.

Εμείς απλά κατεβάζουμε την εφαρμογή, εγγραφόμαστε στην υπηρεσία και αμέσως γινόμαστε εθελοντές. Έπειτα όταν κάποιος τυφλός χρειαστεί βοήθεια θα λάβουμε ένα αίτημα για ζωντανή σύνδεση βίντεο. Τώρα μπορούμε να βοηθήσουμε τα άτομα αυτά, βλέποντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, μέσω της κάμερας τους.

Για παράδειγμα κάποιος τυφλός χρήστης ίσως θέλει βοήθεια για να δει πότε λήγει ένα προϊόν, να συνδέσει ένα κατάλληλο καλώδιο στον υπολογιστή του ή ακόμη και αν έχει κάποιο πρόβλημα με κάποιο ρούχο του. Οι περισσότερες συνδέσεις δεν διαρκούν παραπάνω από ένα λεπτό.

Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Αποκτήστε την και γίνετε μέλος του δικτύου εθελοντών Be My Eyes.


Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 11MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Be My Eyes
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram