Bing Wallpapers - Αυτόματη εναλλαγή φόντου κάθε μέρα με επιλεγμένες εικόνες της Microsoft

νέα εφαρμογή της microsoft δωρεάν ταπετσαρίες
Μπορεί το Bing ως μηχανή αναζήτησης να μην έχει φτάσει το Google ούτε κατά διάνοια, όμως αν ένας τομέας που τα πάει καλά, είναι η αναζήτηση εικόνων. To Bing Wallpapers είναι η ολοκαίνουργια εφαρμογή της Microsoft για Android που εντυπωσιάζει.

Μέσα στο Bing Wallpapers υπάρχει μία τεράστια συλλογή επιλεγμένων εικόνων, οι οποίες έχουν εμφανιστεί στην αρχική του Bing τα τελευταία χρόνια. Εμείς μπορούμε να τις δούμε, να πάρουμε πληροφορίες για αυτές (τοποθεσία, φωτογράφος) και τέλο, να τις βάλουμε ως φόντο στο κινητό μας. Ταυτόχρονα η εφαρμογή διαθέτει αναζήτηση. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε από ποια περιοχή θέλουμε να είναι οι φωτογραφίες, σε ποια κατηγορία να ανήκουν, ή ακόμη και ποια χρωματική παλέτα να έχουν.

Το Bing Wallpapers δεν σταματά εδώ και προχωράει ακόμη περισσότερο, καθώς κάθε μέρα η εφαρμογή ανανεώνεται με περισσότερες εικόνες. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να υπάρχει η επιλογή ανανέωσης της ταπετσαρίας μας, αυτόματα, κάθε πρωί.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν μέσω του Google Play και γίνεται σταδιακά συμβατή με το σύνολο των Android συσκευών.


Έκδοση: 11
Μέγεθος:  4.2MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (8.0+)
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram