Forza Street - Η γνωστή σειρά αγώνων ήρθε δωρεάν σε smartphones και tablet

παιχνίδι αγώνων για κινητά και tablet ios forza street free released


Μετά από αρκετά χρόνια, η επιτυχημένη σειρά racing παιχνιδιών έγινε διαθέσιμη για φορητές συσκευές. Πιο συγκεκριμένα, αυτό έγινε μέσω της κυκλοφορίας του Forza Street για smartphones και tablet, με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Μέσα στο Forza Street βρίσκονται εκατοντάδες αυτοκίνητα, από καθημερινά οχήματα, μέχρι muscle cars, supercars και πολλά ιστορικά αυτοκίνητα αγώνων. Όλα έτοιμα για να τα μαζέψετε στην συλλογή σας. Παίζοντας Forza Street, πρέπει να ρυθμίσουμε πότε θα χρησιμοποιήσουμε το γκάζι, το φρένο ή το boost μας, με στόχο να ξεπεράσουμε τους αντιπάλους μας και να φτάσουμε πρώτοι στον τερματισμό.

Φυσικά, ο τίτλος διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά, τόσο σε περιβάλλοντα όσο και στα μοντέλα των αυτοκινήτων. Μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν για οποιαδήποτε συσκευή, ακολουθώντας τον σύνδεσμο που οδηγεί στο αντίστοιχο ψηφιακό κατάστημα.


Έκδοση: 31.1
Μέγεθος: 1.9GB
Λειτουργικό σύστημα: Android (5.0+), iOS
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου:Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram