PhotoStack - Ανοικτού κώδικα web app για μαζική αλλαγή διαστάσεων και προσθήκη watermark σε φωτογραφίες

μαζικη αλλαγη διαστασεων και προσθηκη watermark σε φωτογραφιες online ιστοσελιδα

Το PhotoStack ανήκει σε εκείνη την κατηγορία ιστοσελίδων που αν και είναι πολύ χρήσιμες και μας γλιτώνουν πολύ χρόνο, κανείς δεν ξέρει, μέχρι να τις χρειαστεί. Η λειτουργία του είναι αρκετά απλή. Ανεβάζουμε τις εικόνες που θέλουμε και έπειτα μπορούμε να τις επεξεργαστούμε μαζικά και ταυτόχρονα.

Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να αλλάξουμε τις διαστάσεις τους, να τους αλλάξουμε τύπο αρχείου (jpg, png κ.τ.λ.), αλλά και να προσθέσουμε watermark. Το τελευταίο είναι αρκετά χρήσιμο αν δεν θέλουμε κάποιος να "κλέψει" τις φωτογραφίες μας χωρίς άδεια, κάτι που μπορεί να αποφευχθεί αν βάλουμε το όνομά μας ή το logo μας σε αυτές. Φυσικά μπορούμε να ρυθμίσουμε το μέγεθος, την διαφάνεια και την θέση του watermark. Τέλος, το PhotoStack μπορεί να αφαιρέσει και τα EXIF data από μία φωτογραφία.

Μετά το τέλος της μαζικής επεξεργασίας, πατώντας το κουμπί export, έχουμε έτοιμες τις νέες μας φωτογραφίες. Αν τα παραπάνω δεν σας έπεισαν, τότε μπορούμε να αναφέρουμε πως το PhotoStack είναι ανοικτού κώδικα, οπότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα για την ασφάλειά σας, ενώ μέσω του Google Play θα βρείτε μία απλή εφαρμογή για το κινητό σας, που σας μεταφέρει στην mobile έκδοση της σελίδας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: PhotoStack

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram