Real Racing 3 - Το καλύτερο δωρεάν παιχνίδι αγώνων για κινητά και tablet

δωρεάν παιχνίδι με αυτοκινητά formula 1 android ios

Το Real Racing 3 είναι το καλύτερο και πιο πλήρες παιχνίδι αγώνων για Android και iOS. Σίγουρα το παραπάνω ακούγεται βαρύ σαν ισχυρισμός, όμως τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα για όποιον ασχοληθεί μαζί του. Διαθέτει έναν τεράστιο αριθμό αυτοκινήτων που ξεπερνά τα 250. Ανάμεσά τους βρίσκουμε τα επίσημα αυτοκίνητα της F1, supercars από κορυφαίους κατασκευαστές (Porsche, Bugatti, Aston Martin, Audi) αλλά και πιο καθημερινά οχήματα.

Επίσης, στο παιχνίδι υπάρχουν 40 διαφορετικές πίστες για να χαρούμε τα οχήματα σε πρωινές ή νυχτερινές ώρες. Ο τίτλος διαθέτει πάρα πολύ υλικό, τόσο για να παίξουμε μόνοι μας σε κάποιο από τα 4000 events, όσο και για online αγώνες. Το παραπάνω, μαζί με το γεγονός πως ο τίτλος διατίθεται δωρεάν, έκαναν το Real Racing 3 ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της αγοράς, με πάνω από 500 εκατομμύρια κατεβάσματα.

Για να το κατεβάσετε θα χρειαστεί να επισκεφθείτε την σελίδα του στο Google Play ή App Store. Μετά την εγκατάσταση, θα χρειαστεί να κατεβάσετε περίπου 3GB, οπότε πρέπει να φροντίσετε η συσκευή σας να έχει τον ανάλογο ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο.

Έκδοση: 8.3
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: EA
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram