Sozi - Μία δωρεάν εφαρμογή για δημιουργία πρωτότυπων παρουσιάσεων

εναλλακτικό δωρεάν powerpoint

Το Sozi είναι ένα ανοικτού κώδικα δωρεάν πρόγραμμα για δημιουργία παρουσιάσεων. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως είναι ένας κλώνος του Powerpoint της Microsoft, αλλά φέρνει κάτι νέο. Κύρια διαφορά με το γνωστό εργαλείο της σουίτας του Office είναι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται οι πληροφορίες.

Η παρουσίαση ξεκινά και αντί για πολλές διαφορετικές καρτέλες, έχουμε ένα μεγάλο poster, πάνω στο οποίο μεταφερόμαστε συνεχώς. Έτσι η πληροφορία είναι συγκεντρωμένη σε ένα σημείο και μέσα από πολλά zoom in και zoom out, μεταφερόμαστε σε διαφορετικά σημεία της εικόνας. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον και πρωτότυπο τρόπο παρουσίασης, που σίγουρα θα τραβήξει αρκετά βλέμματα αφού ξεφεύγει από το σύνηθες.

Μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για το πως να εγκαταστήσετε το Sozi στον υπολογιστή σας, ανάλογα με το λειτουργικό του σύστημα.

Έκδοση: 20.05
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac OS, Linux
Κατασκευαστής: Shensu
Πηγή: sozi.baierouge.fr
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram