Subscriptions - Οργανώστε καλύτερα τα έξοδά σας για συνδρομές (Netflix, Spotify, Γυμναστήριο, Τηλεφωνία κ.α.)

netflix spotify γυμναστήριο playstation plus xbox nova cosmote tv
Όλοι μας πληρώνουμε συνδρομές και λογαριασμούς με το μήνα. Με τις διάφορες υπηρεσίες να αυξάνονται, δεν είναι δύσκολο κάποιος να χάσει τη μπάλα και να καταλήξει εκτός προϋπολογισμού. Εδώ έρχεται η δωρεάν εφαρμογή Subscriptions για να μας σώσει.

Ανοίγοντάς την, καταχωρούμε σε αυτή όλες τις υπηρεσίες και συνδρομές που πληρώνουμε μηνιαία. Για παράδειγμα υπηρεσίες όπως Netflix, Amazon Prime, Spotify, υπηρεσίες που αφορούν κονσόλες όπως PlayStation Plus, Xbox Game Pass ή Live Gold, συνδρομές σε VPN ή υπηρεσίες Cloud. Παράλληλα, μπορούμε να εισάγουμε έξοδα όπως η συνδρομή μας σε ένα περιοδικό, γυμναστήριο, το συμβόλαιο σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, συνδρομητική τηλεόραση (CosmoteTV, Nova κ.α.), ακόμη και το ενοίκιο!

Το πρόγραμμα θα υπολογίσει τα έξοδά μας και θα μας ενημερώσει αν κάποιο από αυτά χρειάζεται άμεσα πληρωμή, αφού εισάγουμε και την ημέρα πληρωμής. Τέλος, η εφαρμογή έχει ένα πολύ βολικό dark mode, ενώ υποστηρίζει πάνω από 160 διαφορετικά νομίσματα.


Έκδοση: 1.5
Μέγεθος: 3.1MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Simolation
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram