Tetris - Η πιο πρόσφαση επίσημη έκδοση του εθιστικού παιχνιδιού για κινητά

tetris free game for android and ios smartphones and tablets

Το Tetris είναι παγκοσμίως γνωστό ως ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια όλων των εποχών, με τρομακτικά υψηλό αριθμό πωλήσεων αλλά και εκατοντάδες εκδόσεις σε διάφορες συσκευές και κονσόλες. Μέχρι πριν λίγα χρόνια υπεύθυνη για την διάθεση του Tetris σε συσκευές Android και iOS ήταν η ΕΑ, γνωστή από την σειρά FIFA, όμως πρόσφατα τα δικαιώματα άλλαξαν χέρια.

Έτσι δημιουργήθηκε η νέα Tetris εφαρμογή, με την συνεργασία της N3twork και της The Tetris Company. Η νέα αυτή έκδοση είναι η επίσημη μεταφορά του τίτλου σε smartphone και tablet, ενώ διατίθεται εντελώς δωρεάν σε αντίθεση με άλλες εκδόσεις του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι πλήρως λειτουργική και σε αυτή βρίσκεται αστείρευτο το εθιστικό gameplay του Tetris, που τόσοι αγάπησαν. Παράλληλα, μέσα στο παιχνίδι βρίσκονται διάφορες επιλογές και βελτιώσεις τόσο για την εμφάνιση όσο και για το ίδιο το παιχνίδι, ώστε να παίζεται πιο ευχάριστα. Ανάμεσά τους, τα πέντε διαφορετικά θέματα, ο χειρισμός με swipe, η καλή χρήση της δόνησης, η δυνατότητα για online η offline παιχνίδι, αλλά και οι high score πίνακες.


Έκδοση: 1.04
Μέγεθος: 81MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: N3twork Inc.
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram