Cool Math Games: Η σελίδα με τα εκατοντάδες δωρεάν παιχνίδια λογικής, γρίφων και μαθηματικών

Cool Math Games


Στην σελίδα Cool Math Games μπορούμε να παίξουμε εκατοντάδες μοναδικά στο είδος τους browser games με άρωμα από την δεκαετία του '90 καθώς και από τις αρχές του 2000. Τα παιχνίδια της σελίδας χωρίζονται σε κατηγορίες λογικής, puzzle, γνώσεων, μαθηματικών, στρατηγικής και πολλές ακόμη και πέρα από διασκέδαση, στοχεύουν και στην εκπαίδευση του μυαλού. Επίσης υπάρχει και η σελίδα Cool Math Games For Kids, που αφορά παιχνίδια παρόμοιου τύπου αλλά για παιδιά επιπέδου δημοτικού. 

Η σελίδα Cool Math που βρίσκεται πίσω από τα παραπάνω παιχνίδια, λειτουργεί από το 1997 και προσφέρει διάφορα δωρεάν μαθήματα μαθηματικών για προ-πανεπιστημιακό επίπεδο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως όλα τα παιχνίδια είναι δωρεάν, παρ' όλα αυτά κατά την είσοδό σας στην ιστοσελίδα θα χρειαστεί να απενεργοποιήσετε το ad-block.

Σελίδες: Cool Math (διδακτικό υλικό), Cool Math For Kids (παιχνίδια για παιδιά), Cool Math Games (παιχνίδια για ενήλικες).  

Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram