Emulator Games Online - Παίξτε δωρεάν Mario, Pokemon και άλλα αγαπημένα παλιά παιχνίδια μέσω browser


δωρεάν retro παλιά παιχνίδια online


Αν κάποιος θέλει να παίξει retro παιχνίδια online, δεν έχει παρά να επισκεφθεί την απίστευτη ιστοσελίδα Emulator Games Online. Εκεί θα συναντήσει μία τεράστια γκάμα παλιών παιχνιδιών, από πάρα πολλές κονσόλες και σειρές παιχνιδιών.

Στην ιστοσελίδα βρίσκονται πάνω από 4000 τίτλοι, από κονσόλες όπως Game Boy Advance, Nintendo DS, Nintendo 64, NES, SNES, Sega Game Gear, Sega Master System, Atari και πάρα πολλά άλλα. Όπως είναι φυσικό, στην ιστοσελίδα είναι διαθέσιμα παιχνίδια από όλες τις διάσημες σειρές όπως Mario, Pokemon, Mega Man, Sonic, Zelda, Metroid, Mortal Kombat, Grand Theft Auto και πολλά ακόμη.

Όλα τα παραπάνω, βρίσκονται μέσω της αναζήτησης που υπάρχει στην ιστοσελίδα, ή των φίλτρων, που επιτρέπουν την προβολή παιχνιδιών ανά κονσόλα, σειρά ή και είδος. Για να παίξετε, αρκεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μέσω του browser σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: emulatorgames.online/

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram