Free Fire - Το δωρεάν battle royale παιχνίδι που «παλεύει» με Fortnite, CoD: Warzone και PUBG

δωρεάν battle royale παιχνίδι για υπολογιστές κινητά και smartphones tablet

Τι καλύτερο από ακόμη ένα battle royale παιχνίδι επιβίωσης, πόσο μάλλον όταν αυτό παίζεται παντού και είναι δωρεάν; Το Garena Free Fire είναι η λύση για όσους δεν βρήκαν ενδιαφέρον στα Fortnite, PlayerUnknown's Battlegrounds, Apex Legends και Call of Duty: Warzone. Η εξέλιξη ενός αγώνα στο Free Fire είναι η ίδια με τα υπόλοιπα παιχνίδια, πέφτουμε σε ένα νησί και προσπαθούμε να παραμείνουμε μέσα στον κύκλο, μέχρι να εξολοθρεύσουμε όλους τους αντιπάλους μας.

Όπως και στα άλλα παιχνίδια του είδους, πρέπει να μαζέψουμε εξοπλισμό και παίζουμε μόνοι μας ή σε ομάδα με έως τρεις ακόμη παίκτες. Η διαφορά του Free Fire με τα υπόλοιπα battle royale είναι πως αυτό ένας αγώνας κρατάει μόλις 10 λεπτά και υποστηρίζονται μέχρι 50 άτομα ταυτόχρονα. Όσο δοκιμάσαμε το παιχνίδι οι server του ήταν άψογοι και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με hackers.

Το Free Fire διατίθεται εντελώς δωρεάν για υπολογιστές με Windows ή Mac και κινητά ή tablet με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS. Οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, παίζοντας το παιχνίδι μέσω του επίσημου extension για Google Chrome.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Windows, Mac
Κατασκευαστής: Garena
Πηγή: freefire.onl
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram