Goodreads - Η ιστοσελίδα «όνειρο» για τους φίλους του βιβλίου

λίστες με όλα τα βιβλία βάση δεδομένων κριτικές βιβλίων από ανθρώπους

Το Goodreads είναι μία σελίδα όαση για όσους βρίσκουν ενδιαφέρουσα την ανάγνωση ή την συλλογή βιβλίων κάθε είδους. Πρόκειται για μία τεράστια βάση δεδομένων, με εκατοντάδες χιλιάδες βιβλία κάθε τύπου καταχωρημένα. Για να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές του, θα πρέπει να φτιάξουμε ένα δωρεάν λογαριασμό και έπειτα μπορούμε να προσθέτουμε στη λίστα μας βιβλία που έχουμε διαβάσει, είτε βιβλία που θέλουμε να διαβάσουμε στο μέλλον.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Όλοι έχουμε την δυνατότητα να γράψουμε μία κριτική μετά την ανάγνωση ενός βιβλίου. Το Goodreads είναι γεμάτο κριτικές ατόμων για βιβλία, τα οποία άτομα μπορούμε να ακολουθήσουμε, να δούμε τα γούστα τους και να λάβουμε προτάσεις σύμφωνα με αυτά ή σύμφωνα και με τα δικά μας. Παράλληλα, μπορούμε να αναζητήσουμε βιβλία με βάση το είδος, τη γλώσσα, τον συγγραφέα, την χρονολογία και ό,τι άλλο επιθυμούμε.

Αν λάβουμε υπόψιν πως πίσω από το Goodreads βρίσκεται το Amazon, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως υπάρχει μία τόσο ποιοτική ιστοσελίδα με θέμα τα βιβλία. Σελίδα η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμη και κοινωνικό δίκτυο για άτομα τα οποία αγαπούν τα βιβλία.

Πέρα από την πρόσβαση μέσω της ιστοσελίδας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Goodreads μέσα από την Android ή iOS εφαρμογή του.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.goodreads.com

Συντάκτης του άρθρου:Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram