LibreTorrent - Ανοικτού κώδικα εφαρμογή για κατέβασμα torrent σε κινητά τηλέφωνα

εφαρμογή για κατεβασμα torrent σε smartphones


Το LibreTorrent είναι μία δωρεάν εφαρμογή για κατέβασμα Torrent για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Μέσω αυτού μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας στο smartphone ή tablet σας μία ταινία, το επεισόδιο μίας σειράς, ένα μουσικό album ή μία linux διανομή. Φυσικά στο παρελθόν σάς έχουμε παρουσιάσει το Flud, ένα καθομολογία εκπληκτικό πρόγραμμα για την ίδια δουλειά.

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο, το LibreTorrent είναι η καλύτερη εναλλακτική. Πρόκειται για ένα ανοικτού κώδικα πρόγραμμα, χωρίς ίχνος διαφήμισης. Εννοείται πως όλες οι λειτουργίες που θα περίμενε κανείς είναι εδώ. Υποστήριξη για κατέβασμα απευθείας από συνδέσμους magnet, δυνατότητα προτεραιότητας σε φακέλους η αρχεία, όρια upload/download, ακόμη και streaming ορισμένων αρχείων.

Εντυπωσιακή είναι η δυνατότητα μετακίνησης των αρχείων την ώρα που κατεβαίνουν ενώ η υποστήριξη χρονικού προγραμματισμού για τις λήψεις μας μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμη. Παράλληλα η εφαρμογή διαθέτει ένα καθαρό, material, περιβάλλον το οποίο μπορείτε να χαρείτε σε light ή dark mode. Εκτός από τα παραπάνω το LibreTorrent υποστηρίζει και Android TV, κάνοντας το μία ιδανική επιλογή για χρήση σε TV box.

Έκδοση: 2.1
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: proninyaroslav
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου:Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram