TorrSE - Βρείτε δωρεάν ταινίες, σειρές και εφαρμογές μέσω torrent από το κινητό σας

rarbg pirate bay yts yify ettv
Το TorrSE είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android smartphones και tablet με σκοπό την εύρεση δωρεάν ταινιών, σειρών, εφαρμογών, βιβλίων και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Η λειτουργία του είναι αρκετά απλή αλλά αρκετά χρήσιμο αφού μπορεί να μας γλιτώνει αρκετό χρόνο στο ψάξιμο.

Πως λειτουργεί

Το TorrSE  λειτουργεί ως μηχανή αναζήτησης και χρησιμοποιεί ως πηγή πολλά site με torrents ή τορεντάδικα όπως τα λέμε στην Ελλάδα. Ανάμεσά τους, τα γνωστά RARBG, The Pirate Bay, Torrentz, KAT, 1337X, YTS, ETTV και πολλά άλλα. Ταυτόχρονα, στις ρυθμίσεις της εφαρμογής θα βρούμε ακόμη περισσότερες ιστοσελίδες για ενεργοποίηση ή μπορούμε να απενεργοποιήσουμε κάποιες, ώστε να έχουμε διαθέσιμες μόνο όσες μας βολεύουν.

Το TorrSE είναι κατάλληλο για όσους δεν θέλουν να ψάχνουν με τις ώρες σε διάφορα site και παράλληλα γλιτώνουμε από τις επικίνδυνες διαφημίσεις που έχουν αρκετές παρόμοιες ιστοσελίδες. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για το περιεχόμενο που κατεβάζουμε, τόσο για να μην περιέχει κακόβουλο λογισμικό, όσο και για την νομιμότητά του.

Έκδοση: 2.0
Μέγεθος:  3.3MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (5+)
Κατασκευαστής: Yangyupan
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram