Coin Master - Το νέο δωρεάν παιχνίδι για κινητά που κάνει πάταγο

coinmaster hack free apk mod coins


Το Coin Master είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για κινητά με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS που κάνει πάταγο εδώ και αρκετούς μήνες. Έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια downloads και είναι ένα από τα παιχνίδια για φορητές συσκευές με τα μεγαλύτερα έσοδα.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα coins για να κάνουμε upgrade διάφορα αντικείμενα και κτήρια, ώστε να αναβαθμίσουμε τα χωριά μας. Όλο το gameplay του Coin Master βασίζεται στο γνωστό κουλοχέρη, αφού με spins χτίζουμε το χωριό μας, με spins κάνουμε επίθεση σε άλλα χωριά κ.α. Φυσικά, όπως τα περισσότερα παιχνίδια του είδους, ο αριθμός των spins είναι περιορισμένος ανά ώρα.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 260 επίπεδα στο παιχνίδι και η Moon Active προσθέτει νέα επίπεδα με πολύ γρήγορο ρυθμό. Τέλος, αρκετοί παίκτες ασχολούνται με την συλλογή καρτών στον τίτλο, με κάποιες να είναι πολύ σπάνιες και δύσκολο να βρεθούν.

Το παιχνίδι διατίθεται εντελώς δωρεάν για Android smartphones και iPhone, μέσω του Google Play και App Store αντίστοιχα.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Moon Active
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram