Πώς μπορούν να μας βρίσκουν στο Facebook

Πως μας βρίσκουν στο Facebook


Αρχικά, για να μπορέσουμε να δούμε όλες τις επιλογές που έχουμε για να μπορούν να μας βρίσκουν άλλοι στο Facebook, πρέπει να μπούμε στις ρυθμίσεις απορρήτου στο λογαριασμό στο Facebook ή να ακολουθήσουμε το σύνδεσμο -> Ρυθμίσεις απορρήτου στο Facebook 

Τώρα, υπάρχουν κάποιες επιλογές που πρέπει να δούμε και είναι ζωτικής σημασίας:

Αιτήματα φιλίας
• Εδώ, ελέγχουμε ποιοι μπορούν να μας στέλνουν αιτήματα φιλίας. Υπάρχουν δύο επιλογές: Να αφήσουμε όλους να μας στέλνουν ή φίλους φίλων μας.
Αν είσαι από αυτούς που λαμβάνουν πάρα πολλά αιτήματα φιλίας και σε ενοχλεί, μπορείς να ορίσεις αυτή τη ρύθμιση σε «Φίλοι φίλων».

Αριθμός τηλεφώνου και email
• Είναι πολύ συνηθισμένο να έχουν κάποια άτομα το ίδιο όνομα με το δικό μας. Για να μας βρίσκουν ακριβώς και να μην έχουν ενδοιασμούς, μπορούμε να επιλέξουμε ποιοι θα μπορούν να μας αναζητήσουν με τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email μας. Εδώ, είναι στη κρίση σας να αφήσετε να το βλέπουν όλοι ή ακόμα και κανένας!

Μηχανές αναζήτησης
• Οι μηχανές αναζήτησης (όπως το Google) μπορούν να οδηγούν στο προφίλ μας για να βοηθάνε τους άλλους να μας βρίσκουν πιο εύκολα.
Αν απενεργοποιήσουμε αυτή τη ρύθμιση, οι άλλοι θα μπορούν και πάλι να βρουν το προφίλ μας στο Facebook αν μας αναζητήσουν με το όνομά σας.



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram