Mind Training - Δωρεάν Ελληνικό παιχνίδι εκγύμνασης μυαλού

Mind Training - Δωρεάν παιχνίδι εκγύμνασης μυαλού
Μια νέα και άκρως ενδιαφέρουσα δωρεάν εφαρμογή έκανε την εμφάνισή της στο Google Play Store και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 ετών και πάνω. Το Mind Training (στη Lite έκδοση που είναι και δωρεάν), είναι μια σειρά παιχνιδιών εκγύμνασης μυαλού ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά, με πολύ ευχάριστα και λαμπερά γραφικά.

Φυσικά, τα κείμενα στο μενού και όλα τα ηχητικά είναι στα Ελληνικά αφού η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από τον προγραμματιστή Κουπαρανίδη Απόστολο που ζει στην Θεσσαλονίκη.

Ήδη μέσα στις λίγες ημέρες κυκλοφορίας έχει λάβει πολύ θετικά σχόλια στο Google Play Store και μετράει συμμετοχή στο παγκόσμιο διαγωνισμό ανάπτυξης παιχνιδιών GDWC 2020.




Το Mind Training διαθέτει 36 παιχνίδια και είναι χωρισμένο σε κατηγορίες όπως Μνήμη, Παρατήρηση, Λογική, Αντίδραση και Ταχύτητα. Αξίζει να σημειώσουμε πως η διαφορά της Lite με τη πληρωμένη έκδοση είναι πως στη δεύτερη υπάρχει επιπλέον Puzzle παιχνίδι και φυσικά δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Αξίζει λοιπόν σε όσους κατεβάσουν την εφαρμογή και τους αρέσει, να σκεφτουν και την πληρωμένη έκδοση, ώστε να δώσουμε ένα κίνητρο στο δημιουργό για να συνεχίσει αυτό που κάνει.

Έκδοση: 2.3
Μέγεθος: 44 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.0 και άνω
Κατασκευαστής: Απόστολος Κουπαρανίδης
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram