[Δωρεάν Βιβλίο]: «Πως να γράφεις BestSeller» της Μαρίας Γούσιου

Πως να γράφεις BestSeller

Το βιβλίο αυτό με τίτλο «Πως να γράφεις BestSeller», είναι στην ουσία ένας οδηγός επιβίωσης για όλους τους συγγραφείς. Ένα βιβλίο γεµάτο από τεχνικές και μοντέλα συγγραφής που βελτιώνουν άμεσα τον συγγραφέα που ήδη έχεις µέσα σου, το οποίο μπορεί να σε εμπνεύσει, και μπορεί να γίνει αφορμή να γράψεις το δικό σου bestseller. Μπορείς να το κατεβάσεις ελεύθερα από τον προσωπικό ιστότοπο της συγγραφέως Μαρίας Γούσιου, αρκεί να κάνεις εγγραφή στο Newsletter του site,  δίνοντας απλά το email σου.

Το βιβλίο χωρίζεται σε 5 κεφάλαια τα οποία είναι:

  • Πώς μπορείς να γράφεις τόσο καλά όσο χόρευε ο Μάικλ Tζάκσον;
  • Πώς μπορείς να βελτιώσεις τον συγγραφέα που ήδη είσαι;
  • Πέντε βήματα για να μετατρέψεις την ιδέα σου σε ολοκληρωμένο χειρόγραφο.
  • Συμβουλές και Εργαλεία για την καλύτερη πλοκή και δομή ενός χειρόγραφου.
  • Πώς να συνεχίσεις από εδώ και πέρα…

Λίγα λόγια για την Μαρία Γούσιου

Η Μαρία είναι Writing Coach, Επιμελήτρια Βιβλίων, Συγγραφέας η ίδια και Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας. Έκανε σχετικές πανεπιστημιακές σπουδές στην Αγγλία, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και συνέδρια Δημιουργικής Γραφής (Creative Writing) με καταξιωμένους δασκάλους/συγγραφείς από την Αμερική.

Μέχρι τώρα έχει γράψει 14 βιβλία. Το σύνολο των λογοτεχνικών και μη-λογοτεχνικών βιβλίων και εγχειριδίων (workbooks) συγγραφής που έχει γράψει, πωλούνται τόσο σε όλο τον κόσμο (κάποια έχουν μεταφραστεί και στα αγγλικά), όσο και μέσα από το Writing-Online, το προσωπικό της site όπου μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία της γύρω από την συγγραφή.

Ειδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 4.3 MB
Σελίδες: 120
Συγγραφέας: Μαρία Γούσιου
Πηγή: writing-online.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram