[Δωρεάν βιβλίο]: 5 ημέρες σιωπής

Δωρεάν βιβλίο για τον σχολικό εκφοβισμό σε PDF και σε Audio-Book


Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Το βιβλίο «5 ημέρες σιωπής» αποτελείται από δύο μέρη: το πρώτο μέρος είναι μία ιστορία για τον σχολικό εκφοβισμό και το δεύτερο μέρος είναι ένας οδηγός για γονείς ή/και εκπαιδευτικούς, όπου δίνονται απλές οδηγίες για το πώς μπορούμε να επεξεργαστούμε την ιστορία και το τι είναι η σχολική θυματοποίηση.

Ηρωίδα της ιστορίας είναι η μικρή Δανάη, η οποία πέφτει θύμα σχολικού εκφοβισμού. Υποστηρικτής της γίνεται από ένα σημείο και μετά ο Φίλιππος, ένα αγόρι που στο παρελθόν είχε βιώσει και ο ίδιος κάτι αντίστοιχο.

Συγγραφέας του βιβλίου είναι η Ελένη Καζάρα, εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής και για να μπορέσουμε να έχουμε στα χέρια μας το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή (PDF), φρόντισαν οι «Εκδόσεις Σαΐτα» του Ηρακλή Λαμπαδαρίου. Επίσης, εκτός απο PDF, έχουμε τη χαρά να έχουμε και την ακουστική έκδοση του βιβλίου (Audio-Book) σε αφήγηση της Κωνσταντίνα Χαρλαβάνη.

Είδος αρχείου: PDF, Audio-Book
Μέγεθος: 3.4 MB
Σελίδες: 44
Συγγραφέας: Ελένη Καζάρα
Εκδόσεις: Σαΐτα
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram