Social Blade - Δες αναλυτικά στατιστικά για οποιοδήποτε λογαριασμό του Youtube, Instagram, Twitter κ.α.


social blade στατιστικά για youtube,instagram twitch συνδρομητές προβολές έσοδα like share


Το Social Blade είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα σελίδα, η οποία συγκεντρώνει διάφορα στατιστικά στοιχεία για λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα. Αφού την επισκεφθούμε, μπορούμε να αναζητήσουμε έναν λογαριασμό σε όλα τα γνωστά κοινωνικά δίκτυα (YouTube, Instagram, Twitter, Twitch, Twitter) και έπειτα να δούμε διάφορα χαρακτηριστικά γι' αυτό.

Τα χαρακτηριστικά αυτά μπορεί να είναι στην περίπτωση ενός καναλιού στο YouTube, ο αριθμός των συνδρομητών του, των συνολικών προβολών ή ο αριθμός των βίντεο του καναλιού, ή αρκετά πιο σύνθετα. Για παράδειγμα η ιστοσελίδα καταγράφει ανά ημέρα το πως κινήθηκαν τα παραπάνω, παρουσιάζοντας μία γενική εικόνα για την πορεία του καναλιού. Εκτός αυτού, μέσω του Social Blade μπορούμε να δούμε τα έσοδα ενός λογαριασμού κατά προσέγγιση.

Η ιστοσελίδα είναι αρκετά χρήσιμη και για τους ίδιους τους κατόχους ενός λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο, αφού βλέποντας τα παραπάνω στατιστικά μπορούν να δουν την πορεία τους, καθώς και ποιες μέρες έχουν περισσότερη αλληλεπίδραση με like, share και προβολές για να επενδύσουν σε αυτές. Ταυτόχρονα, το Social Blade προσφέρει έναν Live Subscribe Counter, έναν μετρητή για τους ακολούθους ή στην περίπτωση ενός καναλιού συνδρομητές, ο οποίος ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: socialblade.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram