Bromite - Ανοικτού κώδικα browser για Android βασισμένος σε Chromium, χωρίς διαφημίσεις

best android browsers

Ο Bromite είναι ένας ανοικτού κώδικα browser για φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Βασίζεται πάνω στον Chromium, από τον οποίο προέρχεται και ο δημοφιλής Chrome, ωστόσο στοχεύει στην μεγαλύτερη προστασία του χρήστη και των δεδομένων του.

Ο Bromite διαθέτει ενσωματωμένο ad blocking για να μην βλέπετε ενοχλητικές διαφημίσεις, ενώ διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά για να ενισχυθεί η ιδιωτικότητά μας. Πλήρως απαλλαγμένος  από την "κατασκοπία" της Google, ο Bromite προστατεύει τον χρήστη μπλοκάροντας trackers που καταγράφουν στοιχεία για την πλοήγησή του. Πέρα από τα πολλά χαρακτηριστικά που αφορούν την προστασία μας, ο Bromite έχει την δυνατότητα να παίζει βίντεο όσο αυτός είναι στο background.

Για να τον εγκαταστήσουμε στην συσκευή μας, θα πρέπει ή να κατεβάσουμε το αρχείο APK και να το εγκαταστήσουμε, ενεργοποιώντας την εγκατάσταση εφαρμογών εκτός Google Play Store, είτε εγκαθιστώντας το F-Droid και έπειτα προσθήκη του σχετικού repository στις ρυθμίσεις του, όπως περιγράφεται εδώ.

Έκδοση: 84
Μέγεθος: 77MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (5+)
Κατασκευαστής: bromite
Πηγή: bromite.org
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram