Flight Simulator - Παίξε δωρεάν τις 4 πρώτες εκδόσεις του δημοφιλούς παιχνιδιού

Flight Simulator - Παίξε δωρεάν τα 4 πρώτα παιχνίδια
Οι οπαδοί του Microsoft Flight Simulator είναι ήδη ενθουσιασμένοι για το νέο Microsoft Flight Simulator 2020 που κυκλοφόρησε εδώ και λίγες ημέρες. Εν τω μεταξύ, ο Γερμανός προγραμματιστής, Sebastian Macke, κυκλοφόρησε το FSHistory στο Github, το οποίο μας επιτρέπει να παίξουμε το Microsoft Flight Simulator 1, 2, 3 και 4 απευθείας από τον browser μας χωρίς να κατεβάσουμε τίποτα στον υπολογιστή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα Microsoft Flight Simulator 1, 2, 3 και 4 αναπτύχθηκαν μεταξύ 1982 και 1989. Πραγματικά, η νοσταλγία χτυπάει κόκκινο με το FSHistory, ιδιαίτερα σε όσους τα έχουν ζήσει τον καιρό της κυκλοφορίας τους αλλά και για εσένα που δεν γνωρίζεις αλλά θα ήθελες να δεις από πρώτο χέρι τι παιχνίδια παίζαμε τότε και πως ενθουσιαζόμασταν με κάτι λίγα πίξελς. 

Το παιχνίδι μπορούμε να το παίξουμε μέσω του πληκτρολογίου μας και του ποντικιού. Στη δεξιά πλευρά της οθόνης φαίνονται τα πλήκτρα και η λειτουργία τους.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Browsers: όλοι
Κατασκευαστής: Sebastian Macke
Πηγή: https://s-macke.github.io/FSHistory
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram