Pepper The Chicken - Παίξε συνδυασμό Flappy bird και δεινοσαυράκι του Google Chrome

Δωρεάν browser game, εμπνευσμένο από το Flappy Bird


Το Pepper The Chicken είναι ένα δωρεάν browser παιχνίδι, για να περνάς ευχάριστα ή τσαντισμένα το χρόνο σου! Ανάλογα πως θα το δεις. Αν εξάπτεσαι εύκολα, τότε αυτό το παιχνίδι θα δοκιμάσει τα νεύρα σου διότι έχει κοινά χαρακτηριστικά με το Flappy Bird, θυμάστε, εκείνο το παιχνίδι που έκανε όλο τον κόσμο να μιλάει γι' αυτό. Ή θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι συνδυασμός Flappy Bird και το δεινοσαυράκι του Google Chrome όταν δεν έχουμε ίντερνετ.

Στο διά ταύτα:
Έχεις ένα κοτοπουλάκι, τον Pepper και προσπαθείς να πηδήξεις τα εμπόδια που συναντάς μπροστά σου σε μια side scrolling συνεχόμενη οθόνη. Χρησιμοποιείς το κουμπί Space ή το W ή το αριστερό κλικ του ποντικιού σου ή το πάνω βελάκι του πληκτρολογίου σου για να παίξεις. Μπορείς να πηδήξεις μέχρι τρία πατήματα στη σειρά και μετά το κοτοπουλάκι πέφτει, οπότε πρόσεξε πως θα το χρησιμοποιήσεις. Το παιχνίδι δεν χρειάζεται κανένα κατέβασμα. Είναι browser game και μπορείς να παίξεις άμεσα.

• Πήγαινε στο παιχνίδι: Pepper the Chicken


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram