Podcast Addict - Η νο1 εφαρμογή για δωρεάν ακρόαση podcast εκπομπών σε smartphones

podcast addict android free app


Το Podcast Addict είναι η πιο επιτυχημένη Android εφαρμογή για podcast με περισσότερα από 10 εκατομμύρια "κατεβάσματα". Μέσω της εφαρμογής έχουμε πρόσβαση σε πάρα πολλά γνωστά podcasts, περισσότερα από 1 εκατομμύριο, με 35 εκατομμύρια επεισόδια. Φυσικά, μπορούμε να γνωρίσουμε και νέα, μέσα από την εξαιρετική κατηγοριοποίηση που έχει γίνει.

Τα παραπάνω δεν θα είχαν πολύ νόημα, αν το Podcast Addict δεν ήταν γεμάτο χαρακτηριστικά που κάνουν την ακρόαση εύκολη και απλή. Υπάρχουν ενσωματωμένα διάφορα εφέ, όπως ο έλεγχος της ταχύτητας αναπαραγωγής, η αύξηση της έντασης (όταν πέφτει), το skip σε κομμάτια χωρίς ήχο και άλλα. Φυσικά, η εφαρμογή επιτρέπει το κατέβασμα των αρχείων για να μπορούμε να ακούσουμε χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ μας επιτρέπει ακόμη και την αναπαραγωγή MP3 αρχείων που έχουμε στις συσκευές μας.

Το Podcast Addict διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play Store, αποκλειστικά για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Μάλιστα, η Google έχει πολλές φορές αφαιρέσει την εφαρμογή από το κατάστημά της για "περίεργους" λόγους, ίσως λόγω της δημοφιλίας της έναντι της δικής της εφαρμογής για podcast.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Xavier Guillemane
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram