[Αύγουστος 2020]: Προτάσεις PC Builds για όλα τα βαλάντια από τους ειδικούς

Προτάσεις για αγορά PC
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας νέος στο «άθλημα» του PC Build είναι η πληθώρα των επιλογών για να φτιάξει αυτό ακριβώς που θέλει και σε συνάρτηση με την απειρία, μπορεί να βρεθεί εύκολα σε αδιέξοδο. Σε αυτό το σημείο εμπιστευόμαστε του ειδικούς που έχουν «φάει με το κουταλάκι» τα χτισίματα υπολογιστών και δεν είναι άλλοι από τους συνεργάτες μας, τους «The Techlads».

Ο Κώστας Ανεστόπουλος ξεκίνησε καλοκαιριάτικα μια εκπληκτική σειρά βίντεο στο κανάλι με προτάσεις PC Builds για κάθε βαλάντιο. Επομένως, για τον Αύγουστο του 2020 όσοι αποφασίσετε να κάνετε την πολυπόθητη αγορά ενός PC, μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε την αναλυτική παρουσίαση που ακολουθεί.

Το βίντεο ξεκινάει με PC στα 250 ευρώ που θα τρέχει ταινίες απροβλημάτιστα και μπορεί να κάνει decode μέχρι 4K60 HDR βίντεο και θα είναι αυτό που ζητάς για κάθε εργασία γραφείου και ελαφρύ Gaming.

Οι επόμενες προτάσεις είναι για Gaming PC που οι τιμές ξεκινούν από 300€ -ναι, καλά είδατε- και φτάνουν μέχρι τα 1450€. Τέλος, υπάρχει και μια πρόταση για σύνθεση ενός PC που απευθύνεται σε Content creators για παραγωγή βίντεο, streaming και image editing. Αυτή η πρόταση είναι στα 1200€.

Εκτός του βίντεο που θα δείτε ευθύς αμέσως, όλα τα PC Builds υπάρχουν και γραμμένα στο thetechlads.gr με τα κομμάτια των συνθέσεων που αναφέρονται να υπάρχουν με ενεργά links για αγορά κατευθείαν από τα καταστήματα. Απολαύστε το βίντεο:



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram