Tapet - Δημιουργήστε άπειρα wallpapers με βάση μαθηματικά μοντέλα

δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας wallpaper φόντων
Το Tapet είναι μία δωρεάν Android εφαρμογή που θα αγαπήσουν όσοι ασχολούνται με την παραμετροποίηση της εμφάνισης της συσκευής τους. Πρόκειται για μία εφαρμογή, μέσω της οποίας γίνονται άπειροι συνδυασμοί σχεδίων για wallpapers, χρησιμοποιώντας μαθηματικούς τύπους και μοντέλα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επιλογές είναι ατελείωτες και έτσι δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Με το Tapet έχουμε την επιλογή να αλλάξουμε το χρώμα ενός wallpaper, προσαρμόζοντάς το 100% στα γούστα μας. Εκτός από αυτό η εφαρμογή μπορεί να ρυθμιστεί να αλλάζει αυτόματα το φόντο της συσκευής μας με άλλες τυχαίες δημιουργίες.

Οι εικόνες δημιουργούνται τοπικά και έτσι δεν χρειάζεται να είμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα το Tapet διαβάζει την ανάλυση της οθόνης μας, έτσι τα wallpapers φτιάχνονται στην ανώτερη δυνατή ανάλυση που υποστηρίζει η συσκευή μας, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.


Έκδοση: 6.25
Μέγεθος: 11MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: SharpRegion
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram