True Phone - Μία δωρεάν εφαρμογή για διαχείριση κλήσεων, επαφών και ηχογράφηση κλήσεων

true phone εφαρμογή για κλήσεις και επαφές
Το True Phone είναι μία εφαρμογή που έρχεται να αντικαταστήσει την προεγκατεστημένη εφαρμογή τηλεφώνου του Android smartphone μας. Φυσικά, για να γίνει αυτό θα πρέπει το True Phone να φέρνει αρκετές περισσότερες λειτουργίες και να είναι παραμετροποιήσιμο, κάτι που ισχύει.

Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις τηλεφωνικές κλήσεις. Η οθόνη κλήσης είναι διαφορετική δίνοντάς μας την ευκαιρία επιλογής να μοιάζει με Android, iPhone ή άλλου κατασκευαστή, ενώ πάντα εμφανίζει μία μεγάλη φωτογραφία του συνομιλητή μας.

Το True Phone λειτουργεί και ως εφαρμογή  διαχείρισης επαφών όπου υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες που θα περίμενε κανείς. Μπορούμε να αποθηκεύουμε νέες επαφές, να επεξεργαζόμαστε νέες, να κάνουμε export τις επαφές για να κρατήσουμε back up ή ακόμη και να τις στείλουμε σε άλλη συσκευή.

Τέλος η εφαρμογή υποστηρίζει διπλές κάρτες SIM, αλλά και εγγραφή κλήσεων.

Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 10 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Hamster Beat
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram