Among Us - Το νέο τρελό multiplayer παιχνίδι που κάνει πάταγο διαθέσιμο δωρεάν για Android και iOS

among us free game innersloth android ios

Το Among Us είναι ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια των τελευταίων ημερών, με εκατομμύρια παίκτες που αυξάνονται καθημερινά. Πρόκειται για ένα multiplayer παιχνίδι που παίζεται από 4 έως 10 παίκτες σε τοπικό ή online περιβάλλον. Το Among Us είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2018 όμως ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια όταν άρχισαν να ασχολούνται μαζί του διάσημοι streamers του Twitch.

Οι παίκτες βρίσκονται σε ένα διαστημόπλοιο το οποίο ετοιμάζουν για απογείωση. Ωστόσο ένας από όλους είναι "προδότης", ή impostor όπως τον ονομάζει το παιχνίδι. Στόχος του να σκοτώσει τους υπόλοιπους χωρίς να τον καταλάβουν. Οι παίκτες ψηφίζουν σε κάθε γύρο για το ποιος είναι ο προδότης, μέχρι να τον βρουν ή να τους σκοτώσει όλους.

Το παιχνίδι γνωρίζει τεράστια επιτυχία και μπορούν όλοι να το δοκιμάσουν δωρεάν από το κινητό τους. Η έκδοσή του για Android ή iOS smartphones και tablet, διατίθεται εντελώς δωρεάν, ενώ η αντίστοιχη για υπολογιστές στο Steam κοστίζει μόλις €3.99.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, PC (όχι δωρεάν)
Κατασκευαστής: InnerSloth
Πηγή: Google Play Store, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram