[How to]: Επαναφορά της παλιάς εμφάνισης του Facebook

Γύρισε στο παλιό Facebook


Πλέον, η παλιά εμφάνιση του Facebook δεν είναι διαθέσιμη και η περίοδος προσαρμογής που έδωσε η εταιρία σε όλους τους χρήστες να μπορούν να εναλλάσονται με τις δυο εκδόσεις, έφυγε ανεπιστρεπτί. Πολύς κόσμος όμως συνήθισε τo παλιό λουκ του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου και αν είσαι λίγο μεγάλος σε ηλικία, η γκρίνια είναι εντονότερη. Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα με αυτή την αλλαγή αλλά όσοι δεν θέλετε να συνηθίσετε τη νέα εποχή του Facebook, έχουμε καλά νέα για εσάς.

Εγκαθιστώντας ένα πρόσθετο (add-on) στον browser μας, μπορούμε να επαναφέρουμε την παλιά εμφάνιση του Facebook χωρίς καμία επιπλέον ρύθμιση. Αυτό το πρόσθετο ονομάζεται Old Layout κατασκευασμένο από τον προγραμματιστή Matt Kruse και είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για Google Chrome, Mozilla Firefox και Microsoft Edge. Δηλαδή όλους τους γνωστούς Browser που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Στο Download link που θα δεις στο τέλος του άρθρου, θα σε οδηγήσει στην επίσημη σελίδα της εφαρμογής όπου μπορείς να κατεβάσεις ελεύθερα την έκδοση για τον browser που χρησιμοποιείς. Αφού εγκατασταθεί, σε λίγα δευτερόλεπτα θα δεις την παλιά και κλασική εμφάνιση του Facebook να προβάλλεται μπροστά σου και συ να σκας ένα χαμόγελο που κατάφερες και ξεγέλασες τον Mark. Αν πάλι θέλεις να επαναφέρεις τη νέα και τωρινή εμφάνιση, δεν έχεις παρά να απενεργοποιήσεις το Old Layout. Καλή επιτυχία.

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 71 KB
Browser: Chrome, Firefox, Edge
Κατασκευαστής: Matt Kruse
Πηγή: oldlayout.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram