Story Saver - Δωρεάν εφαρμογή για κατέβασμα ιστοριών και βίντεο από το Instagram

πως κατεβάζω story ιστορία βίντεο από instagram

Το Story Saver είναι μία δωρεάν εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android που κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από την Inshot, δημιουργό της γνωστής εφαρμογής επεξεργασίας φωτογραφιών που έχουμε ήδη παρουσιάσει.

Με το Story Saver μπορούμε να αποθηκεύσουμε story (ιστορίες) από το Instagram. Η εφαρμογή μάς αφήνει να κατεβάσουμε και μαζικά stories από ένα προφίλ για να μην χρειάζεται να τα κάνουμε χειροκίνητη αποθήκευση ένα-ένα. Εκτός του παραπάνω, μέσω του Story Saver μπορούμε να κατεβάσουμε και βίντεο από το IGTV, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε repost το story ενός άλλου ατόμου στον δικό μας λογαριασμό.

Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play και είναι 100% νόμιμη. Δυστυχώς, σε αντίθεση με την εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών της εταιρίας, το Story Saver δεν είναι διαθέσιμο για iOS συσκευές.

Έκδοση: 1.4
Μέγεθος: 8MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Inshot
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram