Netflix List Exporter - Αποθήκευσε όλες τις ταινίες του Netflix που έχεις στη λίστα σου

Αποθήκευση της αγαπημένης λίστας ταινιών του Netflix στον υπολογιστή

Το Netflix List Exporter είναι ένα δωρεάν πρόσθετο για Browsers, συμβατό με Google Chrome, Mozilla Firefox και Opera, με το οποιο μπορούμε να εξάγουμε τις λίστες με τις ταινίες μας από το Netflix

Τα βήματα
Αφού εγκαταστήσουμε το πρόσθετο, πάμε μια βόλτα στο Netflix και θα δούμε πως στην περιοχή που έχουμε τις λίστες μας έχει εμφανιστεί ένα ακόμα κουμπί «Copy Lists». Αφού το πατήσουμε θα έχει αντιγραφεί όλη η λίστα μας στο Clipboard  του υπολογιστή μας και με ένα απλό Paste (επικόλληση) σε οποιοδήποτε μέρος που δέχετε γραπτό κείμενο, θα εμφανιστεί σε μορφή κείμένου η λίστα μας.

Πολύ καλό feature για να το μοιράσουμε άμεσα στους φίλους μας ή να κρατήσουμε αρχείο με τις ταινίες που έχουμε δει ή πρόκειται να δούμε. 
Στο Download link που ακολουθει θα μεταφερθείτε στο Github του προγραμματιστή όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα links που οδηγούν στον browser της επιθυμίας σας. 

Έκδοση: 2.0.2
Μέγεθος: ~19 KB
Browsers: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera
Κατασκευαστής: dalton menezes
Πηγή: github.com/daltonmenezes
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram