«Ορθόδοξες Ομιλίες» - Πάνω από 10.000 έτοιμες για ακρόαση και κατέβασμα

Ορθόδοξες ομιλίες
H Ithaca Apps, μάς έχει συνηθίσει σε ποιοτικές εφαρμογές και μάλιστα πολλές από αυτές τις έχουμε παρουσιάσει στο Site μας. Δωρεάν εφαρμογές όπως τα χιλιάδες ανέκδοτα και το παιχνίδι γνώσεων Λέξη, είναι από τα καλύτερα ελληνικά που έχουμε παρουσιάσει. 

Η νέα εφαρμογή «Ορθόδοξες Ομιλίες» συγκεντρώνει πάνω από 10,000 ορθόδοξα κηρύγματα, ομιλίες και διαλόγους / συνεντεύξεις. Οι σημαντικότεροι ομιλητές και κήρυκες της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας συγκεντρωμένα σε μια εφαρμογή! Το καλό με αυτή την εφαρμογή είναι πως μπορείς να τις ακούσεις επιτόπου ή και να τις κατεβάσεις στη συσκευή σου εντελώς δωρεάν. 

Οι Ορθόδοξες Πνευματικές Ομιλίες είναι οργανωμένες σε συλλογές και αναζητήσιμες με λέξεις κλειδιά. Για να σου δώσω μια πρώτη γεύση του τι υπάρχει μέσα στην εφαρμογή θα αναφέρω μερικά ονόματα αγίων και πατέρων της Εκκλησίας: 

Άγιος Παΐσιος, Άγιος Πορφύριος, Βίοι Αγίων, Γέροντας Νίκων, Καινή Διαθήκη σε νεοελληνική απόδοση, Κόκκορης Δημήτριος (ειδικός επί των αιρέσεων), Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, π. Γεώργιος Μεταλληνός, π. Ανδρέας Κονάνος και ένα σωρό άλλοι σπουδαίοι του Χριστιανισμού. 


Έκδοση: 0.08
Μέγεθος: 5.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1+
Κατασκευαστής: Ithaca Apps
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram