Rocket League - Δωρεάν το αγαπημένο παιχνίδι «ποδοσφαίρου με αυτοκίνητα»

rocket league free to play pc ps4 xbox switch

Η πορεία του Rocket League ξεκίνησε το 2015 και αμέσως το παιχνίδι γνώρισε τεράστια επιτυχία, με εκατομμύρια παίκτες να το επιλέγουν για την διασκέδαση που τους προσέφερε. Ο τίτλος της Psyonix πήρε κάτι γνωστό στους περισσότερους, το ποδόσφαιρο, και του έδωσε ένα νέο αέρα, κάνοντάς το να παίζεται με αυτοκίνητα.

Από σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου του 2020, το Rocket League γίνεται free to play. Πιο συγκεκριμένα, όλοι μπορούμε να το κατεβάσουμε δωρεάν και να ξεκινήσουμε να παίζουμε στην πλατφόρμα της επιλογής μας. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για υπολογιστές, για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch.

Για να παίξει κάποιος online Rocket League στο PS4 δεν χρειάζεται συνδρομή PlayStation Plus, ενώ αν επιθυμεί να παίξει σε Xbox θα χρειαστεί ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold. Φυσικά δωρεάν online υπάρχει και στην έκδοση για υπολογιστές, αλλά και σε αυτή του Nintendo Switch.


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Windows, PS4, Xbox One, Nintendo Switch
Κατασκευαστής: Psyonix
Πηγή: rocketleague.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram