The Weather Channel - Η έγκυρη ιστοσελίδα πρόγνωσης καιρού της IBM με εφαρμογή για όλες τις συσκευές

free weather app for android ios website


Το The Weather Channel είναι η υπηρεσία πρόγνωσης και καταγραφής των καιρικών συνθηκών που έχει αναπτύξει η IBM, μία από τις σημαντικότερες εταιρίες στον χώρο των υπολογιστών. Η υπηρεσία παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες σε κάθε περιοχή του κόσμου, επιτρέποντας την αναζήτηση με το όνομα ή τον ταχυδρομικό κώδικα μιας περιοχής.

Το TWC μας ενημερώνει για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, κάνει πρόγνωση ανά ώρα, ανά ημέρα για τις 10 επόμενες ημέρες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πρόβλεψης για τον επόμενο μήνα. Εκτός από θερμοκρασία, ανέμους και καθαρότητα ουρανού, το TWC μας ενημερώνει και για διάφορα άλλα στοιχεία όπως η ποιότητα του αέρα και η ενημέρωση για υψηλά επίπεδα γύρης που επηρεάζουν τους ανθρώπους με αλλεργίες. Το Screenshot που ακολουθεί, βλέπουμε την τριήμερη πρόβλεψη για τα αλλεργιογόνα που προκαλούν τα χειρότερα συμπτώματα.



Για να χρησιμοποιήσουμε το The Weather Channel μπορούμε να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα του, που παρεπιπτόντως διαθέτει εξελληνισμένο περιβάλλον ή να κατεβάσουμε τις αντίστοιχες εφαρμογές για κινητά με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: weather.com


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram