Zone Launcher - Μία νέα δωρεάν εφαρμογή για γρήγορη εκκίνηση εφαρμογών σε Android

zone launcher new android app

Ο Zone Launcher δεν είναι ακόμη ένας νέος launcher, αλλά ένα πρόγραμμα που τρέχει αυτόνομα, άσχετα από τον launcher που χρησιμοποιούμε. Αφού τον εγκαταστήσουμε στην Android συσκευή μας, μπορούμε μία μία απλή κίνηση (swipe) να φέρνουμε στο προσκήνιο ένα παράθυρο με τις εφαρμογές που επιθυμούμε.

Έτσι μπορούμε να έχουμε ένα μενού γρήγορης εκκίνησης εφαρμογών, καλά κρυμμένο, χωρίς να πιάνει καθόλου χώρο, αλλά ταυτόχρονα πλήρως λειτουργικό. Ο χρήστης επιλέξει την ζώνη που θέλει να χρησιμοποιεί για να κάνει την "χειρονομία" του, όπως φυσικά και το ποιες εφαρμογές θα εμφανίζονται και πως.

Το πρόγραμμα είναι πραγματικά πανεύκολο στην χρήση και την ρύθμιση, πιάνει ελάχιστη μνήμη και έχει κερδίσει ήδη αρκετούς φανατικούς χρήστες. Μάλιστα, το έχουν εκθειάσει μεγάλες ιστοσελίδες, όπως το XDA, το Droidviews και το Gizmochina. Φυσικά, διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google PlayStore.


Έκδοση: 0.4
Μέγεθος: 2.8MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (7+)
Κατασκευαστής: Bialy
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram