UEFA Champions League: Δείτε όλα τα νέα και όχι μόνο από την κορυφαία διασυλλογική οργάνωση με το επίσημο δωρεάν app

UEFA Champions League app


Στο πνεύμα της "επέλασης" που κάνουν τα smartphones στη ζωή μας, τα πάντα πλέον έρχονται μαζί με ένα app και όπως ήταν φυσικό, η κορυφαία διασυλλογική οργάνωση του ποδοσφαίρου δεν επρόκειτο να μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Το επίσημο (και δωρεάν) app του UEFA Champions League, είναι εδώ για να μας λύσει τα χέρια και να μας παρουσιάσει όλες τις πληροφορίες -στο πλαίσιο της διοργάνωσης- για τους συλλόγους που ακολουθούμε μαζεμένες και τακτοποιημένες σε ένα μέρος.

Με το που ανοίξουμε την εφαρμογή για πρώτη φορά, καλούμαστε να διαλέξουμε τα clubs που υποστηρίζουμε και στη συνέχεια το app, αφού τα αποθηκεύσει, μας ενημερώνει για όλα τα τρεχούμενα των αγαπημένων μας συλλόγων. Από τραυματισμούς σε συνθέσεις και από ημερομηνίες σε ιστορικό αγώνων, το UEFA Champions League app τα έχει όλα!

Σαν πρόσθετες λειτουργίες, αφού δημιουργήσουμε λογαριασμό εν μέσω του app, μπορούμε και να ψηφίσουμε τον Player of the Week, το Goal of the Week, αλλά και το Team of the Week της εκάστοτε αγωνιστικής. Η δημιουργία λογαριασμού μας επιτρέπει επίσης πρόσβαση στα highlights της αγωνιστικής που μας πέρασε. Για να δημιουργήσουμε λογαριασμό, χρειαζόμαστε είτε έναν ήδη υπάρχοντα Facebook, Apple ή Google λογαριασμό.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και πάνω, iOS 11.0 και πάνω
Κατασκευαστής: UEFA
Πηγή: UEFA
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram