Δωρεάν βοηθήματα και λυσάρια για το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο

Δωρεάν βοηθήματα-Λυσάρια για το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο

Τι να πρωτο-ειπωθεί γι' αυτή την κίνηση από το taexeiola.gr. Το εκπληκτικό αυτό site προσφέρει εντελώς δωρεάν, σχολικά βοηθήματα για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Δηλαδή για όλες τις τάξεις του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. 

Μια ολοκληρωμένη συλλογή εκπαιδευτικών βοηθημάτων (λυσάρια) σε ηλεκτρονική μορφή PDF που με κόπο συγκέντρωσε ο δημιουργός του taexeiola, και καλούμαστε απλά να τα διαβάσουμε online ή να τα κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας χωρίς κανένα κόστος. 

Βέβαια, όπως μνημονεύεται από το taexeiola.gr, όσον αφορά τις λύσεις των ασκήσεων ο μαθητής θα πρέπει πρώτα να προσπαθεί να λύσει μόνος τους τις ασκήσεις και όπου δυσκολεύεται να συμβουλεύεται τα λυσάρια.

Κάποτε, για να μπορέσεις να βρεις λυσάρια και γενικότερα βοηθήματα για το σχολείο, έπρεπε να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη

Εκτός των PDF υπάρχει και βοηθητικό λογισμικό για κάθε τάξη. Η κατηγοριοποίηση που έκανε το Website του taexeiola, είναι εύκολη και όλα βρίσκονται στην κεντρική σελίδα. Μπαίνοντας, θα δεις σε τρεις διαφορετικές χρωματικές παλέτες όλα τα βοηθήματα και τα λυσάρια ανά τάξη. 
  • Με μπλε χρώμα τα βοηθήματα και τα λυσάρια του Δημοτικού
  • Με κόκκινο χρώμα τα βοηθήματα και τα λυσάρια του Γυμνασίου
  • Με πράσινο χρώμα τα βοηθήματα και τα λυσάρια του Λυκείου

Ακολούθησε τον σύνδεσμο: Δωρεάν Βοηθήματα και Λυσάρια (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal