Pulsar Music Player - Μία πανέμορφη δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής χωρίς καμία διαφήμιση

pulsar android music player app material design ad free

Ο Pulsar είναι μία φανταστική δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για Android smartphones και tablet. Πρόκειται για μία εφαρμογή από τους δημιουργούς του Omnia Music Player, που σας έχουμε παρουσιάσει, όμως ο Pulsar διαθέτει ένα ακόμη πιο όμορφο περιβάλλον.

Το εικαστικό του είναι βασισμένο στο material design, με όλο το περιβάλλον χρήσης να είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και αρκετά ελαφρύ. Όπως είναι λογικό ο Pulsar υποστηρίζει όλους τους γνωστούς τύπους αρχείων ήχου, όπως mp3, acc, flac, ogg, wav και πολλά ακόμη. Το Pulsar μπορεί να οργανώσει τα τραγούδια μας με σωστά tags, να κατεβάσει τα εξώφυλλα των άλμπουμ μας και φυσικά να δημιουργήσει από μόνος του έξυπνες λίστες αναπαραγωγής.

Το μικρό του μέγεθος, μόλις 5MB, καθός και το πως δεν έχει καμία διαφήμιση, το κάνουν κατάλληλο για κάθε συσκευή. Τέλος, ο Pulsar διαθέτει το δικό του widget για την αρχική μας οθόνη, ενώ μπορούμε να τον ελέγξουμε και από την οθόνη κλειδώματος του smartphone μας.

Έκδοση: 1.10
Μέγεθος: 5.3MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Rhythm Software
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram