«Restart Button: Το δέντρο της συγχώρεσης» - Δωρεάν Νουβέλα από τον «Γελωτοποιό»

Restart Button: Δωρεάν βιβλίο


Ο Γελωτοποιός είναι το παρατσούκλι ενός Θεσσαλονικιού συγγραφέα που διατηρεί το όμώνυμο blog του με ενδιαφέροντα γραπτά κείμενα. 
Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο  Γιάννης Φαρσάρης, ιδρυτής της Ανοικτής Βιβλιοθήκης, «κόλλησε» τα κομμάτια μιας ιστορίας από το blog του Γελωτοποιού, που «έπαιζε» μόνο διαδικτυακά και σε parts, και έφτιαξε ένα εκπληκτικό PDF για να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου και να το διαβάσεις. Το βιβλίο έχει τίτλο «Restart Button: Το δέντρο της συγχώρεσης» και πρόκειται για μια νουβέλα που μιλά για την αναγέννηση ενός ανθρώπου: Ο Σάσα ξεκινάει προσπαθώντας να ξεχάσει, αλλά γρήγορα καταλαβαίνει ότι η μνήμη είναι αυτή που σε κάνει άνθρωπο.


από την εισαγωγή του βιβλίου: 

Ο Αλέξανδρος, Σάσα για τους φίλους, το πήρε απόφαση μια Παρασκευή απόγευμα. Και πήγε στη Lacuna Inc, την πιο αξιόπιστη εταιρεία στη διαγραφή αναμνήσεων. 
Μπορούσες να διαγράψεις την πρώην σου ή τον νεκρό σκύλο σου, για να μη βασανίζεσαι. Ή να διαγράψεις κάτι που είχες κάνει ή πει, για να μη ντρέπεσαι. Μπορούσες να διαγράψεις ένα διάστημα της ζωής σου ή ένα γεγονός, δυο χρόνια στη φυλακή ή μια κακοποίηση, για να μην πονάς. Όμως ο Σάσα είχε άλλο πρόβλημα. Τα ήξερε όλα.

Το βιβλίο μπορείς να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν σε μορφές PDF, ePub και Kindle Mobi απευθείας από το site της Ανοικτής Βιβλιοθήκης μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί. 

Είδος αρχείου: PDF, ePub, Kindle Mobi
Μέγεθος: 1.1 MB
Σελίδες: 111
Συγγραφέας: Γελωτοποιός
Πηγή: Openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram