Rogue Company: Νέο δωρεάν shooter από την Hi-Rez studios

Rogue Company


H γνωστή Hi-Rez Studios, δημιουργός του δημοφιλέστατου Smite, έδωσε στην κυκλοφορία ένα νέο δωρεάν third-person Shooter ονόματι Rogue Company.

Φανερά επηρεασμένη από την επιτυχία των διάφορων άλλων τίτλων στο genre των Hero Shooters, η αμερικάνικη εταιρεία προσπαθεί να αφήσει και την δική της πινελιά στον καμβά, αναπτύσσοντας και κυκλοφορώντας δωρεάν το Rogue Company, ένα multiplayer-only Ηero Shooter με τρεις διαφορετικούς 4v4 χάρτες στο λανσάρισμα και δεκατέσσερις διαφορετικούς playable χαρακτήρες.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί δωρεάν για όλα τα format και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να το αποκτήσουμε είναι να μεταβούμε στο εκάστοτε ψηφιακό store και να το προσθέσουμε στην βιβλιοθήκη μας. Αξίζει να αναφέρουμε πως το Rogue Company υποστηρίζει cross-platform play, μεταξύ μόνο των τριών κονσόλων και όχι για τα PC.

Για τα PC θα πρέπει φυσικά να δημιουργήσετε Epic Games λογαριασμό. Αν δεν έχετε, μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου, ενώ θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε και το 2 factor authentication. ► Δωρεάν εγγραφή στην Epic Games.

Κατασκευαστής: Hi-Rez Studios
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram