System Info - Δείτε πληροφορίες για το υλικό (hardware) του υπολογιστή σας

system info πληροφορίες για το hardware του υπολογιστή μας


Το System Info της CherryPill είναι ένα πολύ χρήσιμο φορητό πρόγραμμα που διατίθεται εντελώς δωρεάν. Όταν το τρέξουμε, αυτό "διαβάζει" τον υπολογιστή μας και έπειτα εμφανίζει πληροφορίες για το υλικό του.

Πιο συγκεκριμένα το System Info μάς εμφανίζει το μοντέλο του επεξεργαστή, της κάρτας γραφικών, της μητρικής και των σκληρών δίσκων. Εκτός αυτών μας ενημερώνει για το BIOS της μητρικής και για την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Παράλληλα, μέσω αυτού έχουμε πληροφορίες για την κάρτα δικτύου και τις συνδέσεις μας, την κάρτα ήχου του υπολογιστή μας, την οθόνη, τις μνήμες RAM και τους οτπικούς δίσκους (CD/DVD Rom). Όλες αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να τις εξάγουμε σε HTML (μαζί με το CSS, δηλαδή την οπτικοποίηση των γραφικών), σε XML και σε απλό αρχείο κειμένου. 

Πρόκειται για ένα αρκετά χρήσιμο πρόγραμμα, που μπορεί να υπάρχει πάντα στο USB stick μας ώστε να βλέπουμε το υλικό (hardware) διάφορων υπολογιστών που συναντάμε.

Έκδοση: 1.4.3
Μέγεθος: 2.61MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: CherryPill
Πηγή: github.com/CherryPill
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram