TangoPlayer - Ένα δωρεάν φορητό πρόγραμμα για αναπαραγωγή μουσικής και DJing

tangoplayer portable music player dj 2 sound cards

Το TangoPlayer είναι ένα δωρεάν φορητό πρόγραμμα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows. Πρόκειται για ένα αρκετά απλό πρόγραμμα, το οποίο όμως είναι καλοφτιαγμένο και χρήσιμο για αρκετούς ερασιτέχνες -κυρίως- DJ.

Ο χρήστης μπορεί να οργανώσει τις μουσικές του playlist μέσω του TangoPlayer, να προσθέσει κομμάτια σε αυτές και φυσικά να τις αναπαράγει όταν επιθυμεί. Το πρόγραμμα υποστηρίζει τους δημοφιλέστερους τύπους αρχείων ήχου, όπως MP3, Flac, OGG και Wav. Ταυτόχρονα, υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν import αρχεία m3u, δηλαδή playlists, όπως και αντίστοιχα να γίνουν export.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η υποστήριξη για δύο κάρτες ήχου, ώστε ο κύριος player να αναπαράγεται στην μία και ο pre-listen player στην άλλη, ώστε ο DJ να ελέγχει πλήρως το τι παίζει. Εκτός αυτών, το περιβάλλον είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο, ώστε όχι μόνο να αντικατοπτρίζει τα γούστα μας, αλλά και για να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε σκοτεινούς ή φωτεινούς χώρους με μεγαλύτερη ευκολία.

Όπως ήδη αναφέρθηκε το πρόγραμμα είναι portable, κάτι που σημαίνει ότι τρέχει χωρίς καμία εγκατάσταση. Ωστόσο πριν το τρέξουμε θα χρειαστεί να αλλάξουμε γλώσσα σε Αγγλικά, πατώντας στο γρανάζι που υπάρχει στο κάτω δεξιά μέρος. Έπειτα θα πάμε στην επιλογή "Stil & Sprache" όπου θα βρούμε την ρύθμιση για την αλλαγή γλώσσας.

Έκδοση: 1.6.8
Μέγεθος: 13.4ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Jens Altman
Πηγή: tangoplayer.bplaced.net
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram