Wayk Now - Ένα δωρεάν πρόγραμμα για απομακρυσμένο έλεγχο υπολογιστών

wayk now remote desktop control software free pc and smartphones

Το Wayk Now είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα λύσει τα χέρια σε πολλούς τεχνικούς ή υπεύθυνους πληροφορικής (IT Support) σε μεγάλες ή μικρές εταιρίες. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα απομακρυσμένου ελέγχου υπολογιστών που διατίθεται εντελώς δωρεάν.
 
Αρχικά πρέπει να τρέξουμε το Wayk Now στους υπολογιστές που θέλουμε να διαχειριζόμαστε απομακρυσμένα, με την εγκατάσταση να μην είναι απαραίτητη. Έπειτα θα πρέπει να έχουμε στα χέρια μας τον δικό μας υπολογιστή μέσω του οποίου θα ελέγχουμε τον άλλο. Το Wayk Now μπορεί να τρέξει και από φορητές συσκευές, smartphones ή tablet, με λειτουργικό Android ή iOS, ώστε να έχουμε πάντα πρόσβαση σε υπολογιστές ακόμη και όταν βρισκόμαστε μακριά από τον δικό μας.

Αφού συνδεθούμε, θα ανοίξει στο πρόγραμμα ένα chat παράθυρο για επικοινωνία με όποιον βρίσκεται μπροστά από τον υπολογιστή, θα υπάρχει η δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων (έτσι θα εγκαταστήσουμε εύκολα προγράμματα από απόσταση), ενώ χρήσιμη είναι και η δυνατότητα αντιγραφής-επικόλλησης κειμένων μεταξύ των δύο διαφορετικών υπολογιστών, αφού έχουν κοινό "πρόχειρο".

Όπως θα καταλάβατε πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο, για απομακρυσμένο έλεγχο υπολογιστών μέσω LAN ή διαδικτύου. Τέλος, αρκετοί χρησιμοποιούν το Wayk Now για απομακρυσμένη πρόσβαση σε servers.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Κατασκευαστής: Devolutions
Πηγή: devolutions.net
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram