Ζωγραφική XP - Βάλε την ζωγραφική των Windows XP στα Windows 10

Ζωγραφική windows XP

Μετά από απαίτηση πολλών αναγνωστών του dwrean.net, ψάξαμε και βρήκαμε την κλασική ζωγραφική που υπήρχε στα Windows XP και μπορέσαμε να την «τρέξουμε» στα Windows 10 και μάλιστα την Ελληνική έκδοση της ζωγραφικής. Ας δούμε όμως τι μπορεί να προσφέρει η ζωγραφική των Windows XP κυρίως στους νεότερους αναγνώστες, διότι οι παλιοί, τη φάγαμε με το κουτάλι σε εποχές δίχως πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

Η Ζωγραφική είναι ένα εργαλείο σχεδίασης που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε απλά ή σύνθετα σχέδια. Tα σχέδια αυτά μπορεί να είναι ασπρόμαυρα ή έγχρωμα και μπορούν να αποθηκευτούν ως αρχεία bitmap. Μπορούμε να εκτυπώσετε το σχέδιό μας, να το χρησιμοποιήσουμε ως φόντο στην επιφάνειας εργασίας μας ή να το επικολλήσουμε σε κάποιο άλλο έγγραφο. Μπορούμε να χρησιμοποιήουμε τη Ζωγραφική των Windows XP,  ακόμα και για να προβάλουμε ή να επεξεργαστούμε φωτογραφίες. 
Τέλος, το αποτέλεσμα μπορεί να εξαχθεί σε εικόνες αρχείων .jpg, .gif ή .bmp. 

Το αρχείο που θα κατεβάσεις είναι σε συμπιεσμένη μορφή. Το αποσυμπιέζεις και στον φάκελο που θα δημιουργηθεί «τρέχεις» το αρχείο με το όνομα «mspaint.exe». Καλές ζωγραφιές! 

Κατέβασε το πρόγραμμα ->  «Ζωγραφική» των Windows XP στα Windows 10

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram