Farbar Recovery Scan Tool - Ένα ισχυρό διαγνωστικό εργαλείο για να εντοπίσετε malware και προβλήματα στον υπολογιστή

Farbar Recovery Scan Tool (FRST) diagnostics malware windows

Το Farbar Recovery Scan Tool (FRST) είναι ένα δυνατό και χρήσιμο εργαλείο που θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε προβλήματα στον υπολογιστή μας. Πρόκειται για ένα δωρεάν portable διαγνωστικό εργαλείο που μπορεί να τρέξει σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows XP, Vista, 7, 8 ή 10 σε κανονική εκκίνηση ή σε safe mode. Ταυτόχρονα το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει και σε περιβάλλον recovery, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να μας γλιτώσει και από περιπτώσεις που τα Windows δεν κάνουν boot.


Αφού το τρέξουμε, το FRST θα ψάξει όλα τα "κρίσιμα" σημεία του υπολογιστή μας, όπως Registry, drivers, υπηρεσίες, DLL αρχεία και πολλά ακόμη, ώστε να εντοπίσει πιθανά προβλήματα ή malware. Παράλληλα είναι σε θέση να καταλάβει αν σημαντικά αρχεία συστήματος έχουν "πειραχθεί" από κάποιο malware. Μετά το πέρας του ελέγχου, το πρόγραμμα θα εμφανίσει αναλυτικές πληροφορίες για την κατάσταση του συστήματός μας, κάνοντας ευκολότερη την αντιμετώπιση ενός προβλήματος, αφού θα ξέρουμε την πηγή του.

Μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Farbar Recovery Scan Tool για 32bit ή 64bit εκδόσεις των λειτουργικών, μέσα από τους συνδέσμους που ακολουθούν.


Έκδοση: 0.3MB
Μέγεθος: 2.19MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows (XP, Vista, 7, 8, 10)
Κατασκευαστής: Farbar
Πηγή:  bleepingcomputer.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram