7 Cups: Η δωρεάν εφαρμογή για ψυχολογική υποστήριξη με «εκπαιδευμένους ακροατές»

7 Cups


H εφαρμογή 7 Cups είναι μία ιδιαίτερη δωρεάν υπηρεσία, αφού ολόκληρη η πλατφόρμα της έχει «χτιστεί» γύρω από την προσφορά έμμεσης ψυχολογικής υποστήριξης στους χρήστες της.

Μέσω του 7 Cups μπορούμε να εκμυστηρευτούμε ανώνυμα οτιδήποτε προσωπικό πρόβλημα μας απασχολεί, είτε είναι συναισθηματικής, είτε εργασιακής φύσεως σε εκπαιδευμένους ακροατές οι οποίοι θα μας ακούσουν. Η εφαρμογή μάς προσφέρει δηλαδή ένα «ζευγάρι» αφτιά το οποίο είναι ειδικά εκπαιδευμένο για αυτή τη δουλειά, χωρίς όμως να δίνει συμβουλές. Οι συνεδρίες είναι προφανώς δωρεάν και έχουν διάρκεια 30 λεπτών, γίνονται δε με τη μορφή chat, ενώ υπάρχουν και γκρουπ υποστήριξης.

Πέρα από τους εκπαιδευμένους ακροατές, η εφαρμογή περιέχει μία μεγάλη ενεργή κοινότητα με πολλές ομάδες έτοιμες για συζήτηση και αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων, όπως η κατάθλιψη, ο εθισμός και το άγχος. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το 7 Cups έχει πάνω από ένα εκατομμύριο downloads στο Play Store.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές αλλά και μέσω browser, με ένα κλικ εδώ.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και πάνω, iOS 11.4 και πάνω
Κατασκευαστής: 7 Cups of Tea
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram