Baby tracker - Δωρεάν εφαρμογή καταγραφής των συνηθειών ενός μωρού για όλους τους νέους γονείς

Βaby Tracker


Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, από την στιγμή που τα smartphones μπήκαν για τα καλά στη καθημερινότητά μας, είναι αναπόφευκτη η κυκλοφορία εφαρμογών για οποιαδήποτε πλευρά της ζωής μας. Έτσι και στο παρόν άρθρο θα σας παρουσιάσουμε το Baby tracker, μία εφαρμογή καταγραφής όλων των συνηθειών ενός μωρού που αναμένεται να διευκολύνει αρκετά όλους τους νέους γονείς.

Η εφαρμογή μάς δίνει την δυνατότητα να καταγράφουμε αναλυτικά τις ώρες που τρώει και κοιμάται το μωρό και πόσο, αλλά και τις ώρες που είναι επιτακτική η αλλαγή της πάνας. Στο τέλος της ημέρας η εφαρμογή παρουσιάζει αναλυτικά ό,τι καταγράψαμε, μέχρι ακόμα και τις ώρες παιχνιδιού.

Υπάρχει παράλληλα συγκεκριμένο ημερολόγιο το οποίο δείχνει συνολικά μέσα στον μήνα τι πορεία (ως προς τις ανάγκες του) έχει ακολουθήσει το μωρό, και με βάση τις συνήθειές του, μας ενημερώνει αν έχει έρθει η ώρα ταΐσματος, ύπνου, πάνας και ούτω καθ’ εξής. 

Έκδοση: Eξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Eξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Αndroid 4.4 και πάνω, iOS 10.0 και πάνω
Κατασκευαστής: Nighp Software LLC
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram