«Φούσκες με λέξεις» - Δωρεάν Ελληνικό εκπαιδευτικό παιχνίδι από τον Φάνη Κουρτικάκη

Δωρεάν παιχνίδι γνώσεων με λέξεις


Από τον γνωστό δημιουργό του διάσημου παιχνιδιού «7 λέξεις», Φάνη Κουρτικάκη (κάποτε έγραφε σ' εμάς), έχουμε ακόμα μία δωρεάν εκπαιδευτική εφαρμογή, ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι με λέξεις, λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα όσον αφορά το οπτικό κομμάτι. Αναφερόμαστε στο ολοκαίνουργιο «Φούσκες με λέξεις», ένα ελληνικότατο παιχνίδι γνώσεων το οποίο χαρακτηρίζεται από την γρηγοράδα και την ευκολία του (τουλάχιστον στην αρχή). Τα γράμματα βρίσκονται ανακατεμένα μέσα σε φούσκες και εσείς καλείστε να βρείτε τις λέξεις που κρύβονται μέσα σε αυτά υποβοηθούμενος από την ερώτηση που βρίσκεται στη κορυφή της οθόνης.

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις κύριες κατηγορίες: 

  • Γενικές (σύνολο 215 πίστες): όπου το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι πως ξεκινάει με εύκολες λέξεις και σταδιακά αυξάνεται το επίπεδο δυσκολίας για να μην βαριέσαι! 
  • Δύσκολες (σύνολο 24 πίστες): Μεγάλη πρόκληση με δύσκολες λέξεις. Εδώ πρέπει να προσέχετε οι οξύθυμοι και να μην καταριέστε τον δημιουργό του παιχνιδιού. 
  • Εύκολες (σύνολο 24 πίστες): Χαλάρωση με εύκολες και διασκεδαστικές λέξεις! 

Αν δυσκολεύεστε σε ορισμένες λέξεις, υπάρχει ένα ερωτηματικό κάτω αριστερά όπου μπορείτε να το επιλέξετε για να πάρετε βοήθειες. Η κάθε βοήθεια κοστίζει 30 νομίσματα και σας εμφανίζει μία λέξη. Τα νομίσματα μπορείτε να τα κερδίσετε με διάφορους τρόπους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή απλά βλέποντας διαφημίσεις.

Το παιχνίδι είναι ευχάριστο και ό,τι πρέπει για όλη την οικογένεια! Ο δημιουργός του, μέσα από συχνές ανακοινώσεις, αναβαθμίζει το παιχνίδι με νέες πίστες ενώ ξεχάσαμε να σας αναφέρουμε πως οι «Φούσκες με λέξεις» διατίθενται για Android και iOS συσκευές. 

Φαν Φάκτ: Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί χωρίς να είστε συνδεδεμένος στο internet. 

Έκδοση: 1.11
Μέγεθος: 11 MB (Android) - 43.5 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω / iOS 8.3 και άνω
Κατασκευαστής: Φάνης Κουρτικάκης
Πηγή: greenblueinteractive.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram