Battle.net app: Ο κόσμος της Blizzard στο χέρι μας ( ; )

Battle.net app

Η Blizzard έδωσε στην κυκλοφορία το επίσημο app του Battle.net, του launcher δηλαδή των παιχνιδιών της (μαζί με της Activision, αφού οι δύο εταιρείες είναι μαζί πλέον) για τα PC.

Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα ελλιπής και δεν έχει καμία σχέση με την εξαιρετική και πλήρης από πλευρά περιεχομένου εφαρμογή της Sony για το PlayStation που σας παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο. Το Battle.net app κάνει μόλις δύο (!) πράγματα.

Πρώτον, μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε πλήρως το διαδικτυακό μας προφίλ και βιβλιοθήκη και δεύτερον, μας δίνει την δυνατότητα να βλέπουμε την κατάσταση και να επικοινωνούμε με όλους μας τους φίλους στο Battle.net, και δημιουργούμε -εκτός από απλές συνομιλίες- group chats με πολλούς χρήστες.

Και όμως, μόλις αυτές τις δύο λειτουργίες συμπεριλαμβάνει η εφαρμογή, μια από τις μεγαλύτερες gaming εταιρείες παγκοσμίως! Ούτε πρόσβαση στο ψηφιακό store, ούτε απομακρυσμένα downloads, ούτε καν παρουσίαση ενημερώσεων για τα παιχνίδια της εταιρείας με την μορφή άρθρων! Αρκετά λυπηρό…

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και πάνω, iOS 11.0 και πάνω
Κατασκευαστής: Blizzard Entertainment
Πηγή: Blizzard.com
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram